Les services 1COM :

Business Lunch Express

Le Sud vous présente son nouveau service rapide (60 minutes seulement) et de qualité, incluant 1hr30 de stationnement au parking...

En savoir plus

Photographie culinaire

Le sud se lance dans la photographie culinaire. Nous publierons régulièrement nos assiettes afin de vous donner des idées créatives....

En savoir plus
  • Terrasse restaurant Le Sud
  • restaurant Le Sud de nuit
  • restaurant lesud veranda
  • Dressage table restaurant le sud
  • dessert au restaurant Le Sud
  • dressage table restaurant Le Sud
  • Crudité façon restaurant le sud

Au menu

Butternut cream like a cappucino, baby scallops and rosemary, Roquefort bread finger

Appetizer :

Homemade duck foie gras terrine with mango chutney and sweet bun

˜

The Chef risotto and veal juice

Main course :

Veal filet cooked in low temperature, celeriac duo, truffle juice and turnip’s crisp

or

Sole stuffed with grilled almonds and  »Duchesse purée »

or

Pigeon from mister Thierry Laurent

Pigeon with a cabbage filling, duck foie gras and truffles, juice from the roasted squab mashed potatoes with truffles

˜

Cheese and Dessert :

Cheese trolley from Hervé Mons, « Meilleur Ouvrier de France fromager »

˜

Dessert from the pastry chef Etienne Stein

˜

Mignardises

5a7dfcd75a42e30fa84c250d4d9eb63dgggggggg