Les services 1COM :

Offre d’emploi

Le Sud recherche un assistant maître d’hôtel. CDI de 40 heures en coupure au Luxembourg. Pour postuler envoyez votre C.V....

En savoir plus

Business Lunch Express

Le Sud vous présente son nouveau service rapide (60 minutes seulement) et de qualité, incluant 1hr30 de stationnement au parking...

En savoir plus

Photographie culinaire

Le sud se lance dans la photographie culinaire. Nous publierons régulièrement nos assiettes afin de vous donner des idées créatives....

En savoir plus
  • Terrasse restaurant Le Sud
  • restaurant lesud veranda
  • dressage table restaurant Le Sud
  • Crudité façon restaurant le sud
  • Dressage table restaurant le sud
  • restaurant Le Sud de nuit
  • dessert au restaurant Le Sud

Au menu

Bio soft boiled egg yolk, Parmentier emulsion and truffle bread finger

Appetizer :

Cromesqui of duck foie gras and leg, parsnip purée, lentils salad, tomato coulis and cider vinegar

˜

The Chef risotto and meat juice

Main course :

Cod medallion, pasta calamarata stuffed with parsley root yellow and chioggia beetroot, spinach and beetroot aioli

or

Black Angus filet mature for 60 days, served with gyosa stuffed with crushed potatoes, shallots coulis, herbs emulsion, black pepper sauce and wasabi

or

Pigeon from mister Thierry Laurent

Pigeon with a cabbage filling, duck foie gras and truffles, juice from the roasted squab mashed potatoes with truffles

˜

Cheese and Dessert :

Cheese trolley from Hervé Mons, « Meilleur Ouvrier de France fromager »

˜

Dessert from the pastry chef Etienne Stein

˜

Mignardises