Les services 1COM :

Business Lunch Express

Le Sud vous présente son nouveau service rapide (60 minutes seulement) et de qualité, incluant 1hr30 de stationnement au parking...

En savoir plus

Photographie culinaire

Le sud se lance dans la photographie culinaire. Nous publierons régulièrement nos assiettes afin de vous donner des idées créatives....

En savoir plus
  • restaurant Le Sud de nuit
  • restaurant lesud veranda
  • Dressage table restaurant le sud
  • Crudité façon restaurant le sud
  • Terrasse restaurant Le Sud
  • dessert au restaurant Le Sud
  • dressage table restaurant Le Sud

Au menu

Butternut cream like a cappucino, baby scallops and rosemary, Roquefort bread finger

Appetizer :

Pan fried scallops with olive oil, Jerusalem artichokes and foamy sauce flavoured with Normandy oyster

˜

The Chef risotto and veal juice

Main course :

Pigeon from mister Thierry Laurent

Pigeon with a cabbage filling, duck foie gras and truffles, juice from the roasted squab mashed potatoes with truffles

or

Venison filet cooked in low temperature with wood fragance, butternut purée death trumpets, chesnuts and potatoes rosette, Grand Veneur sauce

or

Wild meagre on skin, cauliflower and parsley root mousseline, black olives and a cloud of watercress

˜

Cheese and Dessert :

Cheese trolley from Hervé Mons, « Meilleur Ouvrier de France fromager »

˜

Dessert from the pastry chef Etienne Stein

˜

Mignardises

411b8466bd0c2a66ef9dfb2646b33d3b444444444444444444444444444444